Aromatouch en essentiele olien

Leven vanuit verbinding met jezelf

Met de dagelijkse stress die wij ervaren in het werk, de files en het combineren van werk en gezin is de balans vaak ver te zoeken. We nemen te weinig echt de tijd voor onzelf en onze ontspanning. Bij een aromatouch behandeling krijg je een ontspannende en helende ervaring waarin de aandacht volledig naar jou gaat. Dit ondersteund door een weldaad van geuren van de essentiele Doterra olien.

De aromatouch heeft tot doel om jouw sympatische (actie en fight-flight-freeze systeem) en parasympatische (rust en herstel) met elkaar in evenwicht te brengen.

Van kruin tot voeten worden helende essentiele olien aangebracht en terwijl je je ontspant werkt het imuunsysteemversterkend, ontstekingsremmend, stressverminderend en ondersteund het je lichaam in zelfregulatie. Tijdens het aanbrengen van de olien wordt er gewerkt aan de energiebanen in de rug en de contactpunten die te maken hebben met je interne organen (viscerale contactpunten). Aangezien in je oren en voetzolen vele reflexpunten zitten doen ook deze mee in de behandeling.

Kijk hier voor de tarieven >>

In “koppeltjes” van twee olien breng ik 8 lagen olie op je huid waarbij ieder “koppeltje” een specifieke werking heeft.

Laag 1

Stressreductie met de Balance en Lavendel: De Balance is de eerste kennismaking en maakt het lichaam toegankelijk voor de massage waarna de Lavendel de stress verminderd.

Laag 2

Support Imuunsysteem met Melaleuca (Tea Tree) en On Guard: Deze twee lagen werken in op het imuunsysteem. De melaleuca zuivert en reinigt de huid. De On Guard is een blend van verschillende olien die in samenwerking met de Melaleuca diep bevorderend inwerkt op het imuunsysteem.

Laag 3

Reductie ontstekingsreacties met de Aromatouch en Deep Blue: De Aromatouch blend ontspant het lichaam terwijl de Deep Blue het lichaam verkoelt en de spanning uit de spieren haalt.

Laag 4

Het brengen van evenwicht tussen de individuele organen (homeostase) met Wild Orange en Peppermint. Deze laag wordt aangebracht op de voeten. Wild Orange heeft een uplifting effect op lichaam en geest, bevat zeer krachtige antioxidanten en geeft het lichaam energie. De peppermint zorgt voor een gezond luchtwegsysteem. Samen is het een krachtige ondersteuner voor een algehele balans.