Het is zover. De laatste lamp is opgehangen, de praktijk is ingericht, mijn tafel staat op de plek waar ik hem graag wil hebben en mijn prachtige voel-visitekaartjes zijn binnen. Ik voel me helemaal op mijn gemak in mijn eigen ruimte. Laat de cliënten maar komen, ik ben open!

Ik heb vele eerste stappen gezet naar waar ik nu ben en nog vele eerste stappen gaan volgen. De stap naar de Kinesiology opleiding bijvoorbeeld en van daaruit mijn eerste kennismaking met Touch for Health. Wat een openbaring en wat een mogelijkheden. Het fysieke van de spiertesten combineren met het energetisch lichaam. Van daar uit naar Stress Release waar je je vooral op emotie richt.  Met Braingym kreeg ik meer inzicht in hoe het brein en leerproblemen werkt. Met Leefblind integreerde ik de spiritualiteit moest ik en mijn weerstand daartegen loslaten. Spiritualiteit is zooooo niet zweverig. Gronden en met beide voeten stevig op de grond. In januari kwam ik in aanraking met een module waar mijn hart nog meer van ging zingen: de orthomoluculaire module. Zodra Margo Peinemann van de natura Foundation haar eerste zinnen had uitgesproken was ik om: Dit ging ik er bij doen. Volledig. Dat bracht wel bij mij wel wat zelftwijfel met zich mee. Had ik nou verkeerd gekozen met de Kinesio? Had ik de Ortho moeten doen. Nu ik halverwege de opleiding Orthomoluculaire Geneeskunde ben en inmiddels 6 kinesiologische modules heb gedaan die zich specifiek richten op voeding ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De combinatie Kinesio en Ortho/PNI dicht in mijn optiek een “gat” in beide diciplines. Met samenvoegen van het energetisch lichaam met de Kinesio met de fysiologie van de Ortho voeg ik twee werelden samen en creëer ik een nieuwe wereld van mogelijkheden.

ik verheug me enorm op de LEAP cursus in december waar ik met het brein ga werken en natuurlijk volgend jaar september de volledige opleiding KPNI van Natura Foundation. Ik heb er zo een zin in om mijn kennis letterlijk in praktijk te brengen!

Vier met mij mee dat ik ben opgestart! Consulten zijn tot 1 maart 2017 € 50,- per consult.

Bel of mail voor een afspraak. Ik verheug me er op je te mogen ontvangen in mijn praktijk!