Welkom bij de clientreacties van De Spiegeling!

Deel je ervaring met De Spiegeling met anderen.
Laat uw reactie achter.

2 Reacties

 1. Hoofdpijn, terugkerend misselijk bij inspanning of andere onverklaarbare klachten, vermoeidheid, en daardoor dit jaar geen motivatie meer om te sporten… Terwijl ik toch een hoop puzzelstukjes heb gevonden qua voeding en gezondheid en sporten zo leuk vond. Zat er de laatste tijd echt even doorheen, want sporten kostte meer energie dan het opleverde en daardoor is ook de algemene concentratie weg, dat gebeurt als de fysiologie van slag is…
  Dankjewel Monique Brandsma van Purple Kinesiology​​ voor je orthomoleculaire inzichten/balans in combinatie met Kinesiologie, dat ik de puzzel nu wel kan gaan leggen met voedingsmiddelen en eet tijdstippen. De eerste balans was al wauw, een weg die ik nog niet gezien had. Een heerlijke verrassing. En prachtige aanpak. Ik heb de hoop en het vertrouwen en geduld weer terug.

  Stapje voor stapje weer gezond en fit worden. Want dat kan als 28-jarige (vind ik). Voeding, oefeningen, andere tips die ik als kinesioloog in opleiding, ook in huis heb. Misschien supplementen.

  En dan hopelijk vol energie straks mn grootste hobby op pakken: weer met plezier gaan fietsen door Nederland, lange en korte afstanden. Vrijheid. En lekker andere ondersteunende fysiologie- en spierversterkende oefeningen gaan doen, want bewegen, vooral in de natuur, is zo fijn ☺️

  Antwoord
 2. Mijn leven is altijd vol activiteiten en ideeën geweest. Onrustig, bewegelijk, creatief. De laatste jaren streef ik naar meer rust. In rust kom ik verder. De rusteloosheid breekt me op. Monique wilde met mij ‘lichaamsgericht’ werken. Rust in mijn lijf, dus.
  Dat ik op de vraag of “ik het probleem dat ik geen rust in mijn lijf heb niet langer meer nodig heb” met “nee” beantwoord verbaast me aanvankelijk. Het zit dus diep, in het onbewuste. Daar heeft Monique met mij aan gewerkt.
  Met spiertesten legde zij al snel de onbalans bloot. Door energiepunten op mijn hoofd met elkaar te verbinden voelde ik mij na een kwartier al een stuk rustiger. Zo rustig zelfs, dat ik dacht dat we klaar waren. Maar toen moest er op onderbewust niveau nog gewerkt worden.
  Nog dagen na de sessie ben ik mij bewust van mij streven: rust in mijn lijf. De steen in mijn broekzak herinnert mij daar ook aan. Ik trek nu regelmatig aan mijn hoofdhuid (fontanel), en merk de energie die daarmee op gang komt. Ik voel me dankbaar en blij sinds de sessie met Monique. Nog niet helemaal rustig, maar daar wel naar op weg.
  Over 4 weken gaan we verder, op hetzelfde thema. Tot die tijd heb ik huiswerk.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.