Haaaaaatsjoe… Oh nee hooikoorts…

Herken je dit? lopende neuzen, branderige ogen, gehoest en geproest, pakken zakdoekjes en neusspray overal in huis, watten in je hoofd, lamlendig op de bank en duf van de hooikoortstabletten? De pollen komen er weer aan en dus ook de hooikoorts. En hoewel het er nog niet naar uit ziet met al dat sneeuw en ijs buiten bereidt de natuur zich nu al voor op een uitbundig stuif en verstuif festijn.

Pollen en grassen bezorgen mensen die daar gevoelig voor zijn behoorlijk wat ellende omdat ze immuunsysteem aan zetten tot een overreactie met bovenstaande symptomen tot gevolg. Kinesiology biedt technieken om allergien te balanceren en is met Orthomoluculaire geneeskunde een effectieve combinatie om ook de oorzaak te lijf te gaan. We kijken samen naar jouw hele plaatje en van daaruit voegen we de juiste technieken toe die jouw lichaam nodig heeft om de allergie te elimineren.

Dus, als je het zat bent dat iedereen verheugt zich op een prachtige warme zomer behalve jij, om weer een motortour af te moeten zeggen omdat die pollen je in de weg zitten, de deur dicht te moeten houden terwijl de mussen van het dak vallen, dan zet je wellicht met Kinesiology een flinke stap in de goede richting. We pakken je allergie bij de wortel aan en veelal zijn er maar een paar behandelingen nodig.

Kijk op mijn website voor tarieven en mail voor een afspraak. Maar wacht niet te lang. Een aantal bomen zijn al vol in de pol en er valt in de maanden februari en maart nog veel te halen.

Klik hier voor een link naar de pollenkalender van 2017 (tabje pollenkalendertv)

Let op! Tot 1 maart is mijn tarief slechts 50 euro per consult.