Voeding

Leven vanuit verbinding met jezelf
Kinesiologie voeding
Kinesiologie voeding

“Om te worden wat we waren moeten we weer eten wat we aten”

Ruim 70% van de voedingsstoffen die in de huidige tijd op ons bord ligt heeft niets te maken met wat de mens bijna haar hele evolutie heeft gegeten. Niet zo verwonderlijk dat we ziek worden. Allergieën, overgewicht, hoge bloeddruk, terugkerende blessures, diabetes en obesitas zijn de meest bekende problematieken die te maken hebben met voeding. Maar wist je dat depressie, stressklachten, fibryomalgie, ADHD, Lupus, Autisme, etc ook hun grondslag vinden in de voeding?

Met de combinatie Kinesiologie en Orthomolucelaire therapie volgens het PNI (Psycho Neurologische Imunologie) kijken we naar het hele plaatje. Niet alleen naar voeding die je in je mond stopt. We kijken ook naar je omgeving, leefgewoonten en de hoeveelheid stress die van invloed is. We bekijken jouw essentie en basissysteem. Door niet naar de foto te kijken, maar de film terug te draaien, kunnen we de directe oorzaak van je klachten aanpakken.

Kijk hier voor de tarieven >>

Het consult

Kinesiologie voeding

In het consult besteed ik veel aandacht aan het uitvragen van je klacht of wat je wil bereiken. We brengen in kaart wat je eet, op welke momenten van de dag, hoeveel je beweegt en op welke momenten van de dag. Ook kijken we naar waar kansen liggen om je voeding en levensstijl zo volwaardig mogelijk te krijgen. Het uitgangspunt is het verbeteren van de voeding en de frequentie van de voeding. Dat is de basis. Waar gewenst kunnen we eventueel aanvulling in supplementen bespreken.

Kinesiologie voeding

Tijdens een voedingconsult ligt de basis ook weer in de Kinesiologie met met een balans op de 5 basisstoffen die in onze voeding zitten (de basis 5). Hiervoor kijken we naar Eiwitmix, Calcium mix, Vitamine C, Vitamine B-complex en suiker. Zeker voor issues omtrent allergieën, intolerantie, vermoeidheid, gewichtsproblematiek of blessures is een eerste balans op de basis 5 of de algehele belastbaarheid vaak heel effectief.

Het allerbelangrijkste bij elk consult is dat we steeds weer samen bepalen waar een stap gezet kan worden. Waar je het meeste energie van krijgt. Tenslotte ben jij degene die het uiteindelijk moet gaan doen.